Lontoo

Saavuin eilen illalla viikon pituiselta Lontoon lomalta. Viikkoon mahtui paljon kaikenlaista ystäviä, nautiskelu, rentoutumista, kaupungin hulinaa, illan viettoja, museoita, puistoja, shoppailua ja toki askertelu-messut.

Näiden näyttelyiden lisäksi näin mm. upeita pukuja Leijona Kuningas-musikaalista, joka on maailman kuulu nerokkaista puvuistaan.

Muutama lehti, ne kun ovat Briteissä niin paljon edullisempia. Joistakin lehdistä oli kauppoihin ilmestynyt jo marraskuunkin numerot!

Messu paikka Alexsandra Palace, upea rakennus vehreällä kukkulalla. Tuona päivänä valitettavasti kameran akku loppui ja tämä jäi ainoaksi kuvaksi "messuilta".

Olen kyllä loppu vuoden osto kiellossa :)

Hankintoja niin messuilta kuin kaupungiltakin. Leimasimet olivat osittain niin edullisia että eihän niitä voinut olla hankkimatta. Seteistä ainut täysi hintainen on keskellä oleva jouluinen. Muut olivatkin super edullisia 1,99-2,99£/setti. Kumileimasimet ovat 0,50-5£/kpl, kamala kasa ja kaikki pitää foumata.

Helmiä, nauhoja, haaraniittejä, silkkipapereita...

Lisäksi tuli hankittua korunosia "tukku"-pusseissa, korvis koukkuja, rintakorupohjia yms., joita en viitsinyt kuvata.

Hauska työkalu löytyi kokki-ja leivontapuodista. Kyseessä on pienen pieni pyöröleikkuri, tarkoitettu varmaankin mersipaanille. Kaupassa tuoksui aivan mielettömän hyvälle koska siellä oli juuri päättymässä kokkikurssi. Oppilaat olivat omassa nurkassaan juuri nauttimassa herkuistaan.