Lontoo takana päin

Palasin reissusta jo sunnuntai yönä mutta työ kiireet ja flunssa on vienyt veronsa tällä viikolla.

Olin perjantai aamuna jo varhain Lontoossa, vietyäni laukun ystäväni työpaikalle. Suuntasinkin jo ensimmäiseen kohteeseen eli Blade Rubber Stamps-liikkeeseen, jonne hupenikin jo heti sievoinen summa. Päivä kului mukavasti aurinkoisessa Lontoossa lempi paikkoja kierrellen.

Lauantaina oli reissun koho kohta kun kipusimme ystävän kanssa pientä mäkeä ylös kohti Alexandra Palacen- The big stamp & scrapbooking showta. Siinä vaiheessa harmitti että kamera oli jäänyt koti suomeen. Paikka oli kaunis kukkula vehreine puistoineen, jossa messu paikka "linna" sijaitsi. Ja toki harmitti  myös se että messuilla olisi saanut kuvata mutta reissuun lähtiessä en tiennyt mitä odottaa!

"Linnasta" oli lohkaistu n. Wanhan sataman (Helsinki) kokoinen tila messuja varten. Paikalla oli reilu 60 firmaa myymässä ja esittelemässä leimoja, kortti-ja skräppäys tarvikkeita! Ensin maltoin kiertää rauhassa muutaman kojun ennen kuin shoppailu sai vallan ja lopuksi sokaistuin tarjonnasta niin että en tiennyt mitä hankkia. Kassi täynnä tavaraa raahaaduin vielä lopuksi seuraamaan muutamaa demoa. Toinen oli "ihme liiman" avulla glitteri kuvioiden tekeminen kalvolle ja toinen oli nahkamainen pahvi valmiste, josta voi leimaamalla yms. tehdä ranekkeita sun muuta. Onnellisena ja väsyneenä 5h jälkeen hoipertelin bussi pysäkille.

Osa alla olevista hankinnoista on tehty messuilla ja osa jo perjantain kaupunki kierroksella.

Leimasin väreissä oli uutta että samassa isossa tyynyssä oli useampi eri sävy ja Embossaus kyniäkin saa kaikissa väreissä. Chalkit nyt oli melko saman laisia kuin suomessa mutta naurettavan parin punnan hintaan. Ja toki leimasimia...

Kaikenlaista tarttui matkaan mm. avattavat skräppirenkaat jumbo kokoa (50mm) ja erilaisia haaraniittejä-vasara-ruuvi yms. Vanhat kalkitos (pinkki liuska) kuvat ovat tulleet uudestaan muotiin ja niitä olis lähes jokaisella firmalla. Inkssentials:n valikoimaan oli tullut hauskoja kuplia millä voi korostaa kuvan keskustaa.

 Taaskaan en voinut olla ostamatta Paperchasen silkkipapereita, heillä kun kuoseja joka makuun (pääkallot, pöllöt yms.).

 Leimasimissa oli paljon Vintage, etnisiä, aasialisia sekä art deco vaikutteita.

 Ja lehtiä itselle ja tuttavalle.

 Seuraavat messut ovat huhtikuussa ja syyskuussa 2010. Jos matkaatte Lontooseen suosittelen messuja lämmöllä ihmiset olivat ystävällisiä ja leppoisia "mummo"-ostos kärryineen.

Tällä kertaa säästyin helmi hurahtamiselta. Hankin lähinnä korun osia, lukkoja yms. Tässä esillä osa niistä. Beadcraft on edullinen merkki mm. silikoni korvis lukkoissa (100kpl/n.2eur) ja muissa koru tarvikkeissa.

Helmistä löytyi paljon matta pintaisia vaihtehtoja sekä vaikutteita aasiasta ja itärajan takaa. Matkaan tarttui mm. hauskat isot ruusu kuvioiset kulkuset.

Matka oli antoisa oli mukava nähdä ystäviä ja viettää aikaa aurinkoisessa Lonttoossa.